O nouă ediție a evenimentului „Ceai dansant” la Orthocaffe Deva


Cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, voluntarii Centrului de Tineret Orthocaffe Deva au organizat cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Ceai Dansant”, un eveniment devenit tradiție pentru Orthocaffe, care reușește să aducă împreună persoane de toate vârstele prin activitățile și temele propuse la fiecare ediție.

Anul acesta „Ceaiul Dansant” s-a desfășurat sub umbrela „Outdoor edition” și s-a desfășurat pentru prima dată într-un alt spațiu decât Centrul de Tineret. Curtea exterioară a Muzeului Civilizației Dacice și Romane a devenit în 16 septembrie, locul de poveste unde diversele ateliere, dansul, ceaiul, muzica, distracția, implicarea și prietenia au reprezentat pachetul complet al „Ceaiului Dansant” – ediția a IV-a. În acest an, dresscode-ul cuvenit a fost Alb-Negru, o tematică aleasă de voluntarii centrului tocmai pentru a aprecia culoarea din sufletul oamenilor și totodată pentru a reuși să pătrundă în vremurile de demult.

Cu succes încheiat, „Ceai Dansant” este cel mai impactant eveniment pe care OrthoCaffe l-a organizat, iar anul ce va urma anunță cea de-a V-a ediție, care va fi cu totul specială. Acest eveniment a fost și va rămâne un reper în ceea ce reprezintă organizarea de activități din cadrul centrului de tineret și grație lui, tinerii frumoși se unesc în spirit de prietenie, iubire și credință an de an.

Astfel, evenimentul nostru de suflet a adunat în cele 5 ore de desfășurare persoane de toate vârstele care împreună au reușit să lase în urma lor un „bine” pe care noi, voluntarii Orthocaffe, încercăm să-l dăm mai departe tuturor.

Și după acest eveniment, mulți tineri doresc acum să treacă acum pragul Orthocaffe, pentru că le place tare mult ceea ce facem. Ediția a IV-a a fost realizată cu ajutorul Episcopiei Devei și Hunedoarei, în parteneriat cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, precum și cu bunăvoința TheRefresh și Deva360.

Orthocaffe este situat pe strada Avram Iancu, bloc H1, parter și vă așteaptă zilnic de luni până vineri să îi treceți pragul cu zâmbetul pe buze.

Boldor Alexandru, Coordonator de Voluntari la OrthoCaffe Deva


GALERIE FOTO