Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a sfințit noul Ambulatoriu Integrat al Spitalului Municipal Hunedoara


Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, a săvârșit vineri, 21 iulie 2023, o slujbă de sfințire a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, cu prilejul finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare. De asemenea, Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost dotat cu aparat RMN şi computer-tomograf, ambele de ultimă generaţie.

La eveniment au fost prezenți domnul prof. univ. dr. Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, doamna Natalia Intotero, Ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, domnul asist. dr. Alexandru Rogobete, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale, domnul manager Radu Budae, cadre medicale și personal administrativ ale Spitalului Municipal din Hundoara.

Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a adresat un îndemn cadrelor medicale de a-și împlini activitatea cu multă dragoste față de semeni, lucrând împreună cu Dumnezeu pentru alinarea suferințelor și tămăduirea celor bolnavi, iar apoi a felicitat pe toți cei implicați în lucrările de reabilitare ale Spitalului din municipiul Hunedoara.


GALERIE FOTO