Proiectul „Școala din natură 2023” la final


Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, proiectul social „Școala din natură 2023”, demarat de către Fundația „Alături de tine” a Episcopiei Devei și Hunedoarei în perioada 4-9 septembrie 2023, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, a fost încheiat cu succes.

Proiectul a cuprins o serie de activități recreativ-educative, de cunoaștere și conservare a mediului înconjurător, parcurgerea unor trasee montane, activități de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă specifice zonelor montane, activități religioase și vizite la obiectivele culturale și turistice din Țara Hațegului.

Finalul proiectului a fost marcat de o festivitate de premiere emoționantă, în cadrul căreia câțiva dintre participanți au susținut momente narative și au prezentat o serie de lucrări grafice, care au însumat impresii și trăiri personale, din perioada de desfășurare a activităților. La finalul festivității, toți participanții la proiect au fost premiați pentru absolvirea cu succes a tuturor provocărilor din cadrul proiectului, premiile constând într-un tort festiv, o diplomă personalizată cu imaginea grupului, un tricou și un recipient pentru apă, toate fiind personalizate cu denumirea proiectului și partenerii acțiunii.

Seara festivă s-a încheiat cu un foc de tabără mult așteptat, la care participanții au contribuit activ. Pe lângă căldura focului, atmosfera a fost încălzită și de cântecele copiilor, îndrumați de către personalul angajat și personalul voluntar, care au conlucrat în vederea pregătirii momentelor muzicale prezentate de-a lungul activităților realizate.

As. soc. Adriana Lupei


GALERIE FOTO